Bilder av Afrikas själ

Den svenske fotografen Frank af Petersens är djupt engagerad i frågor som rör tjuvjakten av elefanter och noshörningar i Afrika. Hans fotografier har visats på utställningar i Europa och USA de senaste åren, och säljs för att finansiera arbetet med att stoppa tjuvjakten.

Läs mer

Grafisk formgivare

JAN ADSJÖ – grafisk formgivare. Jag jobbar idag med grafisk formgivning i mitt företag Spoil. Många av mina jobb består av hela kedjan: kundkontakt, kreativ lösning, typografi och retusch. Här är tidigare branschkunskap inom det grafiska yrket en fördel.

Läs mer

Wenngarns Islandshästar

På Wenngarn Islandshästar & Wenngarn restaurang och event bjuder vi ridning på trygga och välutbildade Islandshästar i historisk miljö. Här finns ännu mer att uppleva! Slott och park, restaurang, vedugnsbakade pizzor, utomhusbio ….

Läs mer

SPG Event – En eventbyrå i Sverige

SPG Event startade sin verksamhet 2007 och är en del i Sveriges största event- och nöjesbyrå, Stureplansgruppen. Tack vare ett väletablerat namn och ett brett kontaktnät har SPG Event tillgång till många spännande lokaler runtom i Sverige.

Läs mer

Hudvårdsbehandling för kropp & ansikte i Stockholm

Estetiskt Hudläkarecentrum i Stockholm erbjuder olika behandlingar för kropp och ansikte med spakänsla. Skäm bort dig själv eller dina vänner med avslappnande hudvårdsbehandlingar i en lugn och skön miljö! Vi använder naturliga produkter för hela…

Läs mer

Green Hat People

Green Hat People är ett företag som erbjuder olika lösningar inom konferens. Vårt främsta mål är att få aktiva deltagare som bidrar till att konferensen blir meningsfull för alla.

Läs mer

Barnvakt

Vad kan vi göra för er och eran familj? Behöver ni barnpassning. Allt från kortare till längre uppdrag. Utbildad personal med lång erfarenhet av barn. Även sjukvårds utbildad personal. Teckenspråks kunnig personal. Vi hjälper er…

Läs mer

Internationell fotomässa 16-18 april

PhotoMarket är en fotomässa på Fotografiska med några av Europas absolut främsta gallerister. Det är en möjlighet för privatpersoner och företag att uppleva och förvärva fotokonst i värdsklass.

Läs mer

Bönan & roten – choklad och lakrits i Åkersberga

”Bönan & roten, Åkersbergas egen choklad- och lakritsbutik, finns i Carlssons möblers gamla lokaler på Centralvägen. Vi vill erbjuda det bästa och godaste från choklad- och lakritsvärlden. Vi strävar alltid efter att hitta marknadens mest…

Läs mer

Sida 1 av 512345