Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Winter Show 2012

Den 9-11 november är det dags för Winter Show, den nya mötesplatsen i Stockholm för alla som älskar en aktiv vinter.

Mässan erbjuder massor aktiviteter för både stora och små, allt från rullskideåkning och afterski till föredrag om lavinkunskap.

På Winter Show på Stockholmsmässan kan besökarna hitta de rätta prylarna, de bästa destinationerna och det häftigaste utbudet för hela familjen. Den nya mässan är också full av aktiviteter, underhållning och tävlingar.

Rackartygarna, finns på plats med en egen monter, där de kommer att visa sina filmer, ställa ut sina leksaker och sälja sina unika tröjor. Se Rackartygarna på http://www.youtube.com/user/Sparveen?blend=1&ob=4#p/u/13/IRNL_Rl9WC0

Föredrag och filmer, i mässans 450 kvadratmeter stora lounge fylls scenen dagtid av föredrag och filmvisningar. Afterski på fredags- och lördagskvällen arrangerar Tott i Åre afterski i loungen. Det utlovas hög feststämning med hjälp av det välkända afterski-bandet Petter all star band från Jämtland.

Öppettider: fredag 10.00-19.00, lördag och söndag 10.00-18.00.

Winter Show entrébiljett gäller även som entré för Allt för Hälsan som arrangeras parallellt på Stockholmsmässan. Det går också att köpa en kombinationsbiljett till alla tre mässorna som anordnas samtidigt i Älvsjö 11-13 november; Mitt kök, Allt för hälsan och Winter Show.

För mer information: Wintershow.se

Lämna ett svar