Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Art On Ice ÄNTLIGEN I Sverige!!

ART ON ICE FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE

12 februari 2013 kommer för första gången Art On Ice till Sverige och Ericsson Globe. Art On Ice är den största showen i världen av sitt slag.

Vi kommer att få se en storslagen förening mellan världens absolut bästa konståkare, musik framförd av en världs artist tillsammans med en live orkester och allt detta presenteras i det mest magnifika ljus spel.

Och det är det som gör Art On Ice så briljant, föreningen emellan konståkningen, musiken och ljuset! Den känslococktail som Art On Ice levererar gör det till ett måste att vara på plats i Globen. Man blir garanterad en känsla av spänning, rysningar, harmoni, förväntan, glädje och lättnad när man ser att konståkaren klarar ett lyft, när sångare eller sångerskan klarar den höga tonen eller när akrobaten svingar högt upp i Globens tak. Ja alla känslor ger sig till känna under ett besök för att se Art On Ice.

För att nämna några namn på dem som kommer till Ericsson Globe i februari se nedan. Även två svenska stjärnor kommer att delta i denna fantastiska show, namnen kommer att presenteras senare. Håll också utkik efter vem den internationella världs stjärnan är, namnet släpps den 25 oktober….det kommer bli fantastiskt.

Art on Ice startade 1995. På den tiden så var tanken på att kombinera konståkning med live musik någonting ingen tidigare sett. Grund iden har funnits kvar hela vägen men under åren så har showen vuxit och blivit ett fantastiskt stort event, som allmänt betraktas som det största i världen av sitt slag.

Lämna ett svar