Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Sveriges största limousin Biglimo visas på Eventdagarna i Göteborg 16-17 oktober

Ge er själva eller någon annan en unik upplevelse! Boka Sveriges största lyx limousin som finns i Stockholm.

Äntligen finns Biglimo för svenska event och privatmarknaden! Det har tagit lång tid att få möjlighet att åka en för 18 personer, rymlig, lyxig och svensk, för yrkestrafik, registrerad limousin. Den är uppseendeväckande och oroligt trevlig!

Biglimo Events driver affärsverksamhet med Biglimo. Vi utför Limousin tjänster för upp till 18 personer och hjälper till med marknadsföringsaktiviteter och event i samarbete med olika reklam och eventbolag med Biglimo som bas. Den folieras fördelaktigt för marknadsaktiviteter och fantasin sätter gränserna!.

Passa nu på att se denna unika H2 Hummer Limousin på mässan och prata med oss om vad vi själva eller tillsammans med er erbjuda gällande olika arrangemang och limousin transporter vid t.ex. bröllop, event och andra festligheter!

Se mer på www.biglimo.se

Lämna ett svar