Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Skärgårdstunnan lanserar vedeldad jacuzzi!


Skärgårdstunnan Regal. Foto: Skärgårdstunnan

Nu lanserar Skärgårdstunnan modellen Regal – marknadens första badtunna med en klassisk jacuzzi-interiör. Kaminen i Regal har integrerats så att badet blir en enda enhet, vilket innebär att badmiljön är helt fri från störande objekt. Modellen kan fås med både bubbelsystem och undervattensbelysning. Hela badet är klätt i miljöcertifierat trä.

– Utvecklingen av vedeldade badtunnor har på senare tid bestått av kaminer som är separerade från badet, med slangar emellan. Vi har istället valt att sammanföra alla komponenter i en enda enhet på ett sätt som skapar rymd i själva badet och resulterar i ett runt, vackert bad. På så vis kan vi leverera kompletta och klara bad som kunden direkt kan bada i, säger Fredrik Hofgaard, produktansvarig på Skärgårdstunnan.

Läs mer om skärgårdstunnan Regal och se fler badtunnor här på ListitSweden.se!

Lämna ett svar