Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Fullspäckad helg i Tandådalen!

Kommande helg med produkttest i Tandådalen markerar att skidsäsongen i Sälen är igång på allvar.

Det ser ut att bli bästa tänkbara förhållande med snö, kyla och taggade leverantörer. Fyra liftar och fyra nedfarter samt Sprite Big Air Arena och Oakley Rail Park kommer att vara öppna. Gästerna erbjuds förutom möjligheten att klämma, känna och testa vinterns nyheter ett fullspäckat program.

”Den här helgen är av tradition startskottet på skidsäsongen i Sälen. Det är härligt att vintern är tillbaka efter en tids mildväder. Redan nu visar prognosen på snöfall och minusgrader vilket borgar för en riktigt bra skidhelg i Tandådalen”, säger Fredrik Rydén, Marknad- & Eventansvarig SkiStar Sälen.

I Tandådalen finns följande varumärken representerade;

Nocopy skis & snowboards, Forum, Bataleon, Lobster, ThirtyTwo, Stepchild, Oakley, Nitro, Rome Snowboards, Burton Snowboards, Moment Skis, GoPro, Lib Tech, GNU Snowboards, Capita Snowboards, Union, Extrem, CmdSkis, Swef, Custom Made, Soul Skis, Majesty, Bern, Storm Skis.

”Leverantörerna är supertaggade för att visa upp årets nyheter för Tandådalens gäster. Glädjande för både utställare och gäster är att vi redan denna helg kommer att öppna både Sprite Big Air Arena och Oakley Railpark. Dessutom kan alla gäster delta i MySkiStar tävlingar med chans att vinna fina priser”, säger Fredrik Rydén.

Fullständigt program >>

Mer information om öppna liftar och nedfarter i Sälen >>

Sälens snöblogg >>

Information om SkiStars skidtestarhelger:

MySkiStar Skidtestarhelg Lindvallen >>

Snö, test & fest Åre >>

Vemdalens skidtest >>

 

Lämna ett svar