Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Stor efterfrågan av sportlovsveckorna på Idre Fjäll!

skidliften450
Osttoppen på Idre Fjäll med restaurangen Utsikten och den nya liften Ost 6:an.Fotograf/Källa:Idre Fjäll

Efterfrågan av årets sportlovsveckor är betydligt större jämfört mot fjolårets. Bokningsläget till dags datum, mätt i antalet boendebokningar för perioden vecka 7 till 9, är hela 10 procent upp. Sett på efterfrågan så är vecka 9 den enskilt största.

– Säsongen känns betydligt positivare än fjolåret och inte minst efterfrågan på sportlovsveckorna, säger Joacim Johansson vd Idre Fjäll.

– Orsakerna till den ökade efterfrågan är säkert många men en av dem är helt klart vår stora satsning på skidåkningen ifjol med nya nedfarter, liftar och topprestaurang på Ostsidan som mottogs mycket postivit bland våra gäster och som helt klart skapar återbokningar till denna säsong, fortsätter Joacim.

skidomrade_ost_500
Skidområde Ost på Idre Fjäll. Fotograf/Källa:Idre Fjäll

Idre Fjäll gillar familjer och familjer gillar Idre Fjäll. Både sommar och vinter är Idre Fjäll en av de ledande anläggningarna inom den svenska fjällvärlden. Det finns cirka 7 800 bäddar på Idre Fjäll och under ett år har Idre Fjäll cirka 510 000 gästnätter, varav cirka 150 000 är under barmarkstid. Idre Fjälls målgrupper förutom familjer är företag/konferens och idrott.

Läs mer på http://www.idrefjall.se/

Lämna ett svar