Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Upplev MC-Mässan Stockholm 2013

Sveriges största MC-mässa kommer tillbaka till Stockholm under nytt namn!

Alla bilder; Källa. Stockholmsmässan

motorcykelns_dag_utstallnin

Den 24-27 januari 2013 slår portarna än en gång upp för årets höjdpunkt för alla motorcykelälskare, då Stockholmsmässan åter står värd för branschens egen mässa. Samtidigt passar mässan på att byta namn, från På två hjul, som den hetat under tolv år, till rätt och slätt: MC-Mässan.

motorcykelns_dag_yellow

– Det finns en historisk anledning till namnet På två hjul, då mässan tidigare innehöll vanliga ”trampcyklar” säger Per Johansson, VD för Motorcykelbranschen. Numera säljer vi dessutom både tre- och fyrhjuliga fordon inom moped- och motorcykelbranschen. Därför byter vi nu namn på mässan.

motorcykelns_dag_green

Förutom att besökaren kan uppdatera sig med alla nyheter inom MC och moped finns även allt det senaste inom tillbehör på MC-Mässan. Och den som är extra intresserad av ATV hittar en hel del spännande.

motorcykelns_dag_red

Dessutom bjuds det på provkörningar, spektakulära shower och uppvisningar.

motorcykelns_dag_tre_genera
Bilden; Tre generationer

För mer information se www.mc-massan.se

 

Lämna ett svar