Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

SkiStar Sälen satsar extra på de yngsta gästerna

Salen_Valle_snogubbe640
Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

Barnens egna veckor Söndag-torsdag vecka 10-12 2013 är barnens alldeles egen tid i Sälen. Möt Valle, Vintra och alla deras vänner och häng med på spännande aktiviteter och roliga äventyr. Förutom att det händer massa roligt för barn under dessa veckor så är det mesta också gratis för barn tom 7 år.

Barn till och med sju år åker alltid kostnadsfritt i skidbackarna på alla SkiStars destinationer. Söndag till torsdag vecka 10-12 premieras de allra yngsta gästerna i Sälen extra mycket med gratiserbjudanden utöver det vanliga. Gratis badentré på Sälens upplevelsebad Experium, gratis lunch- och middagsbufféer på utvalda ställen och fritt komplett alpinpaket för alla barn till och med sju år.

SkiStar Sälen satsar vidare på att skapa minnesvärda vinterupplevelser för barnfamiljerna och lanserar i dagarna Barnens Sälenveckor – där barn 0-7 år premieras extra mycket.

varkampanj_landning_salen_s
Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

– Barnen är viktiga gäster för oss och vi är stolta över ett aktivitetsutbud som vi ser är omtyckt av både barn och föräldrar. Under Barnens Sälenveckor är de yngsta våra VIP-gäster. Glada och nöjda barn gör det enklare för hela familjen att njuta av sin skidsemester, säger Jonas Bauer, destinationschef SkiStar Sälen.

Under Barnens Sälenveckor gäller följande för barn till och med sju år:

Gratis bad under hela vistelsen på Experium samt Tandådalens och Hundfjällets poolarium

Gratis lunchbuffé måndag-torsdag på utvalda restauranger i anslutning till skidbacken i Lindvallen, Tandådalen och Hundfjället

Gratis Middagsbuffé (eller liknande) på Experium i Lindvallen och på Hundfjällets restaurang Bistron

Gratis komplett alpinpaket med pjäxor, skidor och hjälm

Barnfamilj_Salen_fotoJonasH
Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

Program:

Varje vecka, Valle & Vintras Stjärnjakt Valle och Vintra har byggt massor av roliga åkattraktioner, alla naturligtvis i skidbacken. Besök så många attraktioner som möjligt i respektive värld under din skidsemester och du har möjlighet att vinna fina priser.

Vecka 10, Trollskogen firar 15 år Firandet kommer bland annat bestå av tävlingar och aktiviteter i skidbacken tillsammans med Trollet Vintra samt barnens egen afterski.

Vecka 12, Valles vinterutmaning Utmana Lindvallens egen snögubbe Valle i slalom, speed ski, snöbollskastning och mycket mer. Dagarna är fyllda av skidåkning, aktiviteter och teater i Valles Värld.

Bra tips när man reser med barn finns på: http://www.skistar.com/sv/Salen/Skidakning/Barnens-Salen/

SkiStar Sälen

Adress; Sälenhuset, Fjällvägen 25, 780 67 Sälen

Lämna ett svar