Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Nu startar jakten på ”Årets resebild 2013”!

inkaindian640
”Inkaindianen” visar: följ med oss till Machu Picchu… Foto: Inkaresor
OBS! Ovanstående bild hör inte till ”Årets resebild 2013”. Här kan du läsa mer om resan till Peru! 
Escape 360º och TUR-mässan hyllar resandet och alla proffsiga amatörfotografer genom att arrangera landets största och mest prestigefyllda fototävling för resenärer:

Årets resebild 2013”.

Intresset för fotografering har ökat stort hos de svenska resenärerna. Det är inte bara mer avancerad utrustning som köps, kunskapsnivån har också blivit högre. Men tyvärr är det sällan bilderna når en större publik.

– Våra läsare gillar att fotografera och bilder har alltid varit en viktig del av vårt magasin. Därför känns det väldigt roligt att kunna arrangera den här tävlingen tillsammans med TUR-mässan. Vi vet att många tar fantastiska bilder och nu ger vi alla proffsiga amatörer chansen att visa sina foton för en större publik, säger Veronica Linarfve, chefredaktör på Escape 360º.

Deltar gör man enkelt genom att ladda upp sin bild på www.aretsresebild.se. Temat är resor och bilden kan vara tagen när som helst, var som helst. Av alla inkomna bidrag röstar allmänheten via hemsidan fram 20 finalister som får delta med sina bilder i den stora fotoutställningen på TUR-mässan i Göteborg 21-24 mars.

– Utöver att njuta av alla härliga resebilder i utställningen har mässbesökarna dessutom ett uppdrag: de ska hjälpa oss att rösta fram ”Mässpublikens val”, säger Lisa Callert, mässansvarig för TUR 2013.

Priserna delas ut under en stor ceremoni på TUR-mässan under söndagen, den 24 mars. Vinnaren av ”Årets Resebild 2013” får sin bild publicerad i Escape 360º, samt vinner ett systemkamerapaket från Pentax, Lowepro och Gorillapod, värde cirka 10 000 kronor.

För mer information gå in på www.aretsresebild.se

Lämna ett svar