Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Upplev fjällnaturen på nära håll med Mirja!

Fjällaktiv Lapland har aktiviteten för dig som vill uppleva naturen på nära håll!

Företaget är relativt nystartat och drivs av Mirja Andersson, en Stockholmare som hittat glädjen i de Lappländska fjällen.

mirja400

På sommaren kan du uppleva Lapplands ljusa tid då midnattsolen gör att det aldrig blir mörkt. Du kan antingen följa med på någon av deras befintliga vandringar eller be dem hjälpa dig att skräddarsy just ditt äventyr.

fjellvandringa

Vintertid erbjuds veckolånga turer till Sarek nationalpark eller Tarradalen. På dagarna tar ni er fram över det vackra vinterlandskapet med hjälp av skidor och på kvällen spanas efter sprakande norrsken och stjärnfall. För dig som vill utveckla ditt friluftsliv finns kurser där man lär sig torka din egen turmat, bemästra turskidor eller till och med hur man tältar på vintern.

turskidakninga

Läs mer om vandring och Fjällaktiv Lapland här!

Läs mer om turskidåkning med Fjällaktiv här! 

Lämna ett svar