Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Life, 2013 års nyhet på Kolmården!

Inför sommarsäsongen 2013 storsatsar Kolmården på en ny delfinföreställning.

flasknosdelfiner
Flasknosdelfiner, Foto: Roine Magnusson/Kolmården

Det blir en föreställning med ett starkt budskap om livet på jorden – ett ämne som berör oss alla. Kolmården investerar 15 miljoner kronor i projektet. Titelnamnet på den nya föreställningen är ”Life”.

socialt
Foto: Kolmården

– Grunden i föreställningen är storyn och det viktiga budskap som Kolmården vill förmedla till alla, gammal som ung. Tanken är att på ett engagerande sätt berätta en historia där fakta om delfiner vävs samman med ett budskap som garanterat alla är berörda av, nämligen miljö, säger Mats Olsson, VD på Kolmården.

Läs mer på http://www.kolmarden.com/

Lämna ett svar