Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vår Gård Saltsjöbaden blev Årets Svenska Mötesplats 2012!

Årets Svenska Mötesplats utses av de kunder som under året har besökt någon av Svenska Mötens drygt 120 utvalda anläggningar.

VG_JVD_1988_S

– Det är ett väldigt prestigefyllt pris eftersom det är kunderna som avgör. Vår Gård Saltsjöbaden är en fantastisk mötesanläggning som är starka på både hård- och mjukvara. Bra möteslokaler och rum och mycket god mat, men de är lika bra på personlig service, säger Johan Fägerblad vd på Svenska Möten.

Katarina Romell, vd på Vår Gård Saltsjöbaden, lyfter även hon fram anläggningens personal.

– Vi är verkligen en kedja som sitter ihop. Har du en enda länk som är dålig blir det ingen bra upplevelse för kunden. Vi har jobbat otroligt hårt för att komma dit vi är i dag och nu ska vi jobba ännu hårdare för att komma vidare. Men först ska hela personalen fira med champagne, säger Katarina Romell.

Katarina_Romell

Katarina Romell berättar om Vår Gård Saltsjöbadens långsiktiga, strategiska arbete med fyra viktiga ledord: äkta, ärlig, kärlek och värme.

– Det är ett långsiktigt arbete med ärligt uppsåt. Vi jobbar otroligt hårt för att leverera det kunden förväntar sig när de kommer hit. Det är en kombination av många saker som gör att vi lyckas, som trevliga miljöer, god mat, intressant konst och sist men inte minst, en service som känns äkta.

VG_JVD_2227_S

Årets Svenska Mötesplats 2012 presenterades under en inspirationsdag på Yasuragi Hasseludden måndag den 21 januari 2012.

I Vår Gårds kök bakar han 15 sorters bröd varje dag till hungriga gäster. I Gomorron Sverige lär han svenska folket att göra hallongrottor och semlor som på mormors vis. – Det har vuxit fram ett stort intresse för bakning. Många har tröttnat på halvfabrikat och vill göra det på riktigt från grunden, säger Jesper Långström, bagare på Vår Gård i Saltsjöbaden.

VG_JVD_1255_S

Vår Gård Saltsjöbaden

Ringvägen 6, 133 80 Saltsjöbaden

Hemsida; http://www.vargard.se

Lämna ett svar