Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Ramundberget samarbetar med Nalles Resa!

Ramundberget har inlett ett nära samarbete med stiftelsen Nalles Resa som hjälper svårt sjuka barn och deras familjer att mitt i allt det tuffa få några lyxiga dagar. Idag söndagen den 3 februari kommer den första familjen till Ramundberget för en veckas skidsemester.

nallesresa640
Fotograf/Källa:www.ramundberget.se

– Vårt samarbete med Nalles Resa känns otroligt bra och viktigt för oss. Vårt mantra är ”Bara Äkta Vara”, vilket står för hur vi vill leva och respektera vår omvärld, oss själva och våra gäster. Att erbjuda det vi har, fjällhotell, skidåkning och mänskliga möten, till skidälskande familjer som kämpar är ett sätt att visa vad som är betydelsefullt på riktigt, säger Bitte Nilsson, Ramundbergets Alpina.

I Ramundberget väntar redan nallen Perry Nallesson, på den första familjen som anländer idag söndag. Ni kan läsa mer om den första familjen, som kommer från Arboga, och Nalleresan här: http://www.nallesresa.se/nallarna/perry-nallesson-12193453

– Det är guld värt för våra drabbade familjer att få komma bort från vardagen ett par dagar, säger Per-Erik Ottosson, initiativtagare till Nalles Resa.

Nalles Resa är en ickevinstdrivande organisation som bildades 2005 vars syfte är att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga i kampen mot sjukdomen. Primärt vänder sig Nalles Resa till barn/ungdomar med cancer i olika former, hjärtsjukdomar samt hjärnsjukdomar. Verksamheten är uppbyggd på frivillig och volontär basis.

Nalles_Resa200
Fotograf/Källa:www.nallesresa.se

 

Hemsida; http://www.ramundberget.se/

Lämna ett svar