Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vildmarksmässan bjuder på massor av uppslag på aktiviteter och äventyr!

Den 7-10 mars går Vildmarksmässan av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö.

På mässan erbjuds besökarna massor av uppslag på sköna aktiviteter och äventyr.

Vad sägs om att besöka bergsgorillor i Uganda eller cykla Mountain bike på fjälltopparna i Norge?

Vildmarksmässan är Nordens största publika mässa för friluftsliv. På mässan får besökarna tips om vad de kan göra och var. Dessutom erbjuds mängder av inspiration i form av upplevelser, prova på-aktiviteter och föreläsningar.

– Det finns massor av utomhusaktiviteter för hela familjen och det behöver inte vara så avancerat eller kostsamt. Du kombinerar fysisk aktivitet med frisk luft och får en naturupplevelse på köpet. Personligen tycker jag om att hoppa upp på en Mountain bike och upptäcka nya stigar på Järvafältet eller att vandra uppe i svenska fjällen, säger Lena Bergman, projektledare för Vildmarksmässan.

Fler tips från Vildmarksmässan:

• Boka tid i ett örngömsle för att komma de mäktiga fåglarna nära

• Häng med en fiskeguide som vet det mesta om fiske

• Gå en kurs i forspaddling och lär dig göra en eskimåsväng

• Boka en vandringsresa till Amalfikusten, en av världens vackraste kustremsor

• Grilla korv i naturen med familj och vänner

På mässan samlas utställare inom friluftsliv, resor & turism, actionsport, sportfiske och naturfoto.

Vildmarksmässan är öppen torsdag 12-20, fredag 12-20 och lördag-söndag 10-18. Parallellt pågår även Sveriges största båtmässa Allt för sjön (2-10 mars).

Läs mer här; http://www.stockholmsmassan.se/

 

Stockholmsmässan är en av världens främsta och mest flexibla mötesarrangörer. Vi erbjuder den perfekta mötesplatsen för allt från internationella toppmöten till breda publikmässor. Tillsammans med utställare och arrangörer skapar vi välregisserade möten som ger besökaren inspiration, kunskap och affärsmöjligheter. Som Nordens ledande arrangör genomför vi varje år ett 60-tal branschledande mässor samt ett 100-tal nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang. Varje år välkomnar vi 10 000 utställare, 1,5 miljoner besökare och fler än 7 000 journalister från hela världen.

En kommentar till “Vildmarksmässan bjuder på massor av uppslag på aktiviteter och äventyr!

Lämna ett svar