Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Walk the Talk på Rica Talk Hotel – nu lanseras Vertical Run, fasadklättring på hög nivå!

Fotograf/Källa:Jonas Bilberg

Vertical Run är den perfekta aktiviteten för konferenser och möten. Aktiviteten kräver varken mycket tid eller förberedelser samtidigt som erfarenheten ersätter negativ stress med en upprymd känsla av framgång. Aktiviteten är mycket vädertålig och går alldeles utmärkt att kombinera med en föreläsning eller gruppdynamiska utvecklingsövningar.

Utmana chefen på nästa konferens

– Det känns viktigt att kunna erbjuda våra konferenskunder något annorlunda, som utmanar och gör att konferensen blir minnesvärd för alla, säger Göran Nilsson hotelldirektör på Rica Talk Hotel.

Vertical Run är från början en militär nerfirningsteknik som förädlades i slutet på 1960-talet i syfte att forcera byggnader under strid eller pågående gisslandrama. Under senare delen av 1980-talet startades en kommersiell verksamhet i Australien där tekniken blev känd för allmänheten. Äventyraren Tony Berglund tog aktiviteten till Sverige under namnet Vertical Run och Stockholm är idag enda huvudstaden i Europa som kan erbjuda Vertical Run.

– Att springa nedför en husfasad i en lodrätt position ger en enorm kick och är en stark upplevelse, säger Tony Berglund på Curieux AB.

Rica Talk Hotel är en modern mötesanläggning med påkostad teknik och stor flexibilitet. Hotellet är flerfaldigt prisbelönt för sin unika design med t ex Glaspriset och Ljuspriset. Hotellet är även integrerat med Stockholmsmässan och dess omfattande utställnings, mäss- och kongressanläggning.

Läs mer på www.rica.se/walk

Rica Talk Hotel erbjuder, i samarbete med Curieux AB, en unik möjlighet till Vertical Run ned för den 73 meter höga hotellfasaden.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Stockholm

Vår hemsida: http://www.stockholmsmassan.se/

Lämna ett svar