Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Nya ListitSweden.se är lanserad idag!

Nu har vi lanserat nya ListitSweden.se

Mattias, min kompis och wordpressproffs/webbutvecklare har slitit i veckor med att koda nytt tema till mig och nya funktioner och jag är så nöjd med den nya sajten!
Han är också skapare och ägare till den välbesökta WordPress Sverige, , den officiella svenska portalen för det populära publiceringsverktyget WordPress, som är ett måste för alla som älskar WordPress!

Ett STORT TACK TILL DIG MATTIAS!  Du är guld värd!

Finns lite jobb kvar här och där som vi kan justera med sajten i det fria!

Gå gärna in och kika och ge lite feedback på de nya sajten här i kommenterar..

Lägg gärna in en presentation också i någon av våra kategorier. Finns massor!

Om bakgrundsbilden

Vår senaste bakgrundsbild är en vårvy från Blåeld, Ekstakusten, Gotland!

Fast ni kära besökare ser ju bara en del av den så därför la jag in hela bilden här ovan!

Det som vanligt Jörgen Larsson som tagit bilden. Jag köper alla min bakgrundsbilder av Jörgen. En del av dem ser ni i sidhuvudet här ovan. De skiftar allteftersom ni klickar vidare på sidor eller inlägg. Även bakgrundsbilden syns ibland i sidhuvudet!

Jörgen Larsson har varit yrkesverksam som fotograf sedan 1983 och har gjort sig känd för sina vackra naturbilder som ofta syns på vykort, kalendrar och i tidskrifter av olika slag. De flesta bilderna i bildarkivet är tagna i mellanformat för att garantera hög kvalitet.

Jag rekommenderar Jörgen Larsson på det varmaste. Ni når hans hemsida via bannern här till höger eller genom att klicka på jlfoto.com här!

 

Lämna ett svar