Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

EcoBride, Inspiration för ekobröllop!

Foto: Martina Thalwitzer/Ecobride.se

EcoBride vill inspirera fler att arrangera ekobröllop. EcoBride erbjuder bröllopskonsultationer och eko-möhippor för blivande brudpar, samt hjälper företag att kunna svara på sina kunders eko-önskemål. På EcoBride.se hittar du praktiska tips, nyheter och inspiration för ekobröllop.

Bröllop som sker i samklang med naturen och vår omvärld utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet eller budget.

pariskog
Foto: Martina Thalwitzer/Ecobride.se

Varför ekobröllop?

Att arrangera ett ekobröllop är både ett personligt och romantiskt sätt att starta sitt liv tillsammans som äkta makar. Att visa både varandra och sina nära och kära en önskan om en hållbar livsstil och en medvetenhet om hur vi påverkar miljön och vår omgivning.

Är det dyrare än ”vanliga” bröllop?

Jag är helt övertygad om att ett ekobröllop inte behöver bli dyrare än ett ”vanligt bröllop” . Om ni behöver lägga lite extra pengar på mat, dryck och pappersvaror kan ni istället spara in genom att låna från vänner och bekanta, köpa second hand och välja efter säsong.

ringar
Foto: Martina Thalwitzer/Ecobride.se

Kontakt
Katharina Brunat, Grundare


Foto: Martin Stenmark

Tel. 0709 – 53 01 53

Epost: katharina@ecobride.se

Läs mer på hemsidan; http://www.ecobride.se