Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

YOHIO åker på Sverigeturné

YOHIO är sångaren, gitarrvirtuosen, multiinstrumentalisten och låtskrivaren som tagit Japan med storm och nu lägger han Sverige vid sina fötter. Med sitt melodifestivalsbidrag, ”Heartbreak Hotel”, var YOHIO hisnande nära att ta hem hela finalen och om svenska folket själva hade fått avgöra så hade han gjort det. Det är därför med stor glädje och stolthet som Live Nation idag kan bekräfta YOHIOs första Sverigeturné någonsin med premiär den 6 september i Örebro. Biljetterna släpps den 27 mars.

Samma dag som biljetterna finns till försäljning släpper YOHIO sitt nya soloalbum ”BREAK the BORDER” och det är där vi får se vidden av hans talang. Samtliga låtar utom den ovanstående är skrivna av honom själv och bortsett från trummor spelar han också det mesta på albumet. Här finns fantastiska gitarriff, intrikata verser, storslaget melodiska refränger, japanskt inspirerade harmonier och explosiva gitarrkaskader.

Datum

6.9 Örebro Conventum

7.9 Uppsala Svandammshallarna

13.9 Norrköping Flygeln

14.9 Malmö Baltiska Hallen

20.9 Helsingborg Helsingborg Arena

21.9 Karlstad Nöjesfabriken

28.9 Piteå Norrmalmia

5.10 Stockholm Annexet

Turnén sker i samarbete med Ninetone Nation.

Länkar

Hearbreak Hotel (Offical Video)

Mer info; http://www.livenation.se/artist/yohio-tickets