Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Selena Gomez kommer till Sverige!

Världsartisten och multiplatinum-säljande sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez meddelade idag att hon kommer följa upp hennes kommande och mycket efterlängtade album med en turné som sträcker sig över 56 städer runt om i världen. Turnépremiären kommer ske den 14 augusti i Vancouver och kommer sedan att ta henne jorden runt, hela vägen till Arenan i Stockholm. Biljetter släpps på måndag kl 09.00.

”Jag kunde knappt vara mer exalterad över att turnera igen,” kommenterade Selena. ”De senaste månaderna har varit en intressant tid. Min musik har vuxit och jag vill att mina fans ska få chansen att se en ny sida av mig. Kan inte vänta tills vi ses där ute!”.

Selenas fans har varit på hugget ända sedan vi hörde premiären av hennes nya singel ”Come & Get It” från hennes kommande album och från hennes framträdande på MTV Movie Awards. Det känns som låten hörs överallt nu och hysterin kommer inte att lägga sig än på ett tag.

Selena har sålt mer än 10 miljoner singlar endast i USA och alla hennes tre album har sålt guld. Hon har även nått Billboardlistans första plats vid tre olika tillfällen. Hennes senaste skiva ”When The Sun Goes Down” släpptes i juni 2011 och sålde guld bara fem månader senare.

Datum
31.8 – Arenan, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 375 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.