Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Det våras på Avenyn 2012

50 spexare och 2000 ballonger. För tredje året i rad sätter evenemanget Det våras på Avenyn färg på hela paradgatan när det på lördag blir folkfest och underhållning för både stora som små.

– Avenyn är en plats där det ska finns något för alla – och under Det våras på Avenyn finns det ännu mer. Vi har haft det här evenemanget i två år och eftersom det varit så populärt vill vi gärna fortsätta välkomna våren på detta sätt, säger Madeleine Wahlberg, centrumledare på Avenyföreningen.

Det våras på Avenyn är nu på lördag den 20 april klockan 11-16 och på plats finns bland annat en idolstjärna, superhjältar, ett niomannaband och ett gäng Lisebergskaniner. Det blir musik, dans och sport, även magin kommer att nå nya höjder när trollkarlen Jonas Wiberg gästar Avenyn.

– Vädersajterna lovar sol, blå himmel och 10 grader, så det bådar gott för både besökare och underhållare, säger Madeleine Wahlberg.

Program

Klockan 11-16

Vid Avenygallerian

Tipspromenad med Disney

Dansshow med Dansforum

Hoppborg

Utanför Intersport/TGR

Fotbollstrixare

Musikunderhållning med Idol-Maikel och Karl Åberg

Vid Bokia

Sagor för barnen med Alfons Åbergs Kulturhus

Längan vid Forex, Systembolaget, Din Sko och Nilsons

Musikunderhållning med bland annat Club Centurion

Magik med trollkarlen Jonas Wiberg

Judoklubben Budo

Utanför Bryggeriet och Condeco

Titta närmare på en brandbil och en djurambulans

Burger King

Ansiktsmålning

Utanför Avenygallerian

Utmana dina vänner i boxningsringen

Vid Nordea

Trubadur Alexander Floberg

Funk- och soulbandet Soul Fetch

Längs Avenyn under hela dagen

Krama på Lisebergskaninerna, möt karaktärer från Astrid Lindgrens berättelser och träffa superhjältarna Batman och Spiderman (kl. 13-14).

Läs mer på avenyn.se

Kontaktperson: Madeleine Wahlberg, 0705-29 57 90

Om Avenyföreningen

Avenyföreningen är en förening för företag Avenyområdet. Verksamheten drivs i bolaget Aveny Paradgatan AB. Vi har 230 medlemsföretag i vårt register. Det handlar om allt från butiker till restauranger, caféer, nattklubbar, teatrar, skönhetssalonger och mycket, mycket mer.

Vår verksamhetsidé är att utveckla en attraktiv, levande, trygg och unik mötesplats fylld av upplevelser genom hög kvalitet i utbudet av kultur, restauranger, nöjen och shopping.