Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Cirkuspremiär i Helsingborg kl.19.00!

Idag torsdag 2/5 är det premiär för Cirkus Scott och upplevelseparken vid Muskötgatan. Parken slår upp portarna 17.00 och 19.00 framförs Jakten på Merlins trollstav.

Helsingborg är Sveriges cirkushuvudstad ända fram till söndag.

Föreställningen Jakten på Merlins trollstav spelas vid sex tillfällen under helgen och än så länge finns det biljetter kvar. Spendera timmar med äventyr och magiska upplevelser i cirkusparken för hela familjen och hjälp elefanter, sjölejon och clowner att hitta Merlins försvunna trollstav.

Den traditionella cirkusupplevelsen har uppdaterats till en heldag med attraktioner, världsartister och prova-på-aktiviteter. Välkommen till en ny form av cirkus!

vithast680

Sommarens turné är Cirkus Scotts mest påkostade genom tiderna. Den kompletta upplevelseparken och Europas största cirkustält är tydliga tecken på den nya skalan. Men också själva föreställningen präglas av nytänkande där klassiska cirkusnummer kombineras med moderna inslag som fotbollskonstnären Helena Polach och specialproducerade illussionseffekter med storbildskärm och ljusdesign.

Alla åldrar!


Plats: Muskötgatan, Helsingborg

Föreställningar:

Torsdag 2/5, 19.00

Fredag 3/5, 19.00

Lördag 4/5, 12.00

Lördag 4/5, 16.00

Söndag 5/5, 12.00

Söndag 5/5, 16.00

Parken öppnar två timmar innan föreställning och håller öppet i pausen och efter föreställningen.

Biljetter finns att köpa på Cirkus Scotts hemsida:


http://cirkusscott.se/biljetter-sommar-2013/