Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Steninge Slottsexpo

Välkommen till Steninge Slottsexpo!

Moderna och och rymliga eventlokaler med historisk prakt.

Att komma till Steninge Slott och Steninge Slottsexpo, är som att komma till en annan värld.

En värld där vi påminns om svunna tiders stora äventyr, fantastiska levnadsöden och hisnande idéer. Och om vår tids.

1705_Steninge_Orkester

Steninge Slottsexpo erbjuder tre enastående ytor för event, mässor, konserter, fester, uppvisningar och utställningar. För hundratals besökare. Och i miljöer som slår det mesta.

GallerivyKelam

Loftet ligger i slottets vackra stenladugård från 1873 och har förvandlats till en av Sveriges mest moderna och högteknologiska mäss- och eventlokaler.

1300 topprenoverade kvadratmeter med plats för mässbesökare, montrar, scener – och allt annat man kan önska. En flexibel yta, lika perfekt för en utställare som för 50.

Dessutom erbjuder Loftet mängder med praktiska och uppskattade detaljer som utställningsbelysning, inkörningsramp för bilar, stora parkeringsplatser och vändplan i direkt anknytning.

Logen däremot ser ut som den alltid gjort. Ljus sipprar in genom väggtimret och ibland hittar en svala in. Och så har det varit sedan 1800-talet. Logen är charmig och rymlig och har fantastisk akustik. Så blir det lätt när takhöjden är 18 meter och golvet 1600 m². Perfekt för alla sorters konserter, vigslar och utställningar.

Planen är Steninge Slottsexpos 20 000 m² vackra gräsplan. På Planen kan man arrangera uppvisningar, demonstrationer, försäljning med mera. För väldigt många besökare. Dessutom kan man smidigt kombinera inomhus- och utomhusevenemang då Planen bara ligger några steg från Loftet och Logen.

vyfranovan

Och kanske det bästa av allt: Det går snabbt att ta sig hit.

10 minuter från Arlanda, 30 minuter från Stockholm och Uppsala.

logga

Välkommen till Steninge Slottsexpo. En värld där gammalt och nytt möts.

Steninge Slottsexpo

Steninge Slottsväg 141

195 91 Märsta

Telefon; 08-592 595 00

Hemsida; http://steningeslott.se/#exponytt