Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Disney Live med Mimmi & Musse på turne!

Fotograf/Källa:Disney Live

Alla pratar svenska!

Disney Live! är en oförglömlig första teaterupplevelse. Disney Live! Musse & Mimmi på turné är en musikalisk familjeföreställning.

Disney Live! är en barnmusikal med Musse och Mimmi och alla deras vänner – live på scenen. I höst kommer föreställningen Disney Live! Musse & Mimmi på turné till Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

mimmi680

Disney Live! produceras av Feld Entertainment som står bakom is-showen Disney On Ice som gästar Sverige varje år. I Disney Live! får barnen se sina favoriter live på scenen i glada upptåg och äventyr – och du och hela familjen får hänga med.

Disney Live! är en föreställning för hela familjen med de välkända Disneyfigurerna Musse Pigg, Mimmi, Kalle Anka och Långben och deras vänner. Tiger är en av barnens favoriter på scenen. I Disney Live! får vi se honom i full frihet när han studsar fram och tillbaka och lockar alla till glada skratt och får oss alla att prova på hur härligt det är att studsa.

Disney Live! är en fartfylld, interaktiv barnmusikal och en oförglömlig första teaterupplevelse för de minsta. Alla talar svenska.

Plats & Datum
Stockholm, Annexet 6-8 september och 12-15 september.
Göteborg, Scandinavium 20-22 september.
Malmö Arena 26-29 september.
Linköping, Cloetta Center 4-6 oktober.

Biljetter: www.ticnet.se

FAKTA Disney Live!
Disney Live är en barnmusikal med alla dina Disneyfavoriter live på scenen. Disney Live produceras av Feld Entertainment som står bakom is-showerna Disney On Ice och High School Musical The Ice Tour och motorshowen Monster Jam. Disney Live! Nalle Puh som turnerade i Sverige 2008 lockade 28 000 besökare.