Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Isaberg Tree top adventure

Äventyret för alla (som vågar)

Uppe i träden har vi byggt en hinderbana – en adrenalinfylld utmaning som verkligen testar dina gränser! I Isaberg Tree Top Adventure förflyttar du dig mellan plattformar längs banor på olika nivåer med utmaningar som balansgång, klättring, hopp och koordinationsmoment. Det finns allt från enkla banor på låg höjd som passar hela familjen till riktigt hissnande fysiska och mentala kraftprov på upp till 15 m höjd. Du bestämmer själv var du vill börja och hur högt du vågar gå. Vi törs lova att du kommer klara mer än du tror, samtidigt som du får en riktigt kul upplevelse som du garanterat aldrig glömmer.

En perfekt upplevelse för hela familjen, möhippan, Svensexegänget och företaget som vill uppleva något roligt tillsammans.

På dig har du en säkerhetssele med karbinhakar som du säkrar dig med genom hela banan. Mellan varje trädplattform finns en utmaning. Det kan till exempel vara balansgång, repbroar, hissnande ziplines eller spindelnät. En utbildad instruktör instruerar dig (i ca 20 min). När du behärskar sele och karbinhakar i övningsbanan släpps du fri på banområdet i max 2h. Alla deltagare måste signera Deltagarvillkoren innan start. Läs gärna igenom dessa innan du besöker oss, så kommer du snabbare ut på banan. DELTAGARVILLKOR.

Ta på dig oömma kläder efter väder och gympaskor (el liknande). Det går bra att ta med egen picknick, grillkorv (grillplatser finns intill banan) eller fika.

ÖPPETTIDER under Maj (lågsäsong)

Lördagar, söndagar och röda dagar drop-in tider kl. 09.30, kl. 12.00 och kl. 14.30. Det går bra att förboka dessa tider för att vara säker på plats.

Övriga tider i maj gäller förbokning tel 0370-339316.

Öppettider under juni, juli och augusti kommer lite längre fram. Givetvis går det fint att förboka tid redan nu för dessa månader. Frågor besvaras på telefon 0370-339316 eller aventyr@isaberg.com. Bokning endast via telefon 0370-339316.

Barn under 12 år måste klättra med betalande, aktivt klättrande vuxen som håller uppsikt över barnen hela tiden. Max 2 barn per vuxen. Mindre barn är hjärtlig välkomna att leka i vår äventyrslekpark som ligger precis intill höghöjdsbanan. Barn under 18 år som klättrar ensamma måste ha målsmans godkännande och underskrift i Deltagarvillkoren för att få delta.

Kontakt
Växel
Telefon: 0370-33 93 00
E-post: info@isaberg.com

Hemsida; http://www.isaberg.com/sv/hem/

Läs mer om Isaberg på ListitSweden.se här!  (Vintertid)