Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Morelo – Husbilar i första klass. Lyxigare än en Morelo blir det inte!

Bättre husbil än Moreno får man leta länge efter!

Här på bilden en Morelo Palace 90 M. Förutom att husbilen är snygg får man en duschkabin, kyl och spis. Därtill två teveapparater, en i sovrummet och en i umgängesdelen, man får skinnklädda möbler och man får golvvärme, eleganta lampor för belysningen, kyl, frys och gasolugn i en så kallad TEC-Towerstapel.

Säng med madrass av kallskum med justerbar huvudända ingår, liksom toalettutrymme med avskild duschkabin med avancerad armatur och lättstädade glasväggar. Utöver det ingår ett garage där man kan förvara cyklar, mopeder, fritidsmöbler, sportutrustning eller vad man nu kan tänkas vilja förvara varmt och torrt.

husbilmedbil

Man får också backkamera för att se vad som döljer sig bakom bilen. Det ingår 20 kristallglas i ett vitrinskåp med belysning, det enda man behöver köpa till är köksutensilier som hummergaffel och korkskruv.

husbila680

På tal om kylskåp, så finns det två – ett litet framtill i en utdragbar låda under radiomodulen i instrumentbrädan. Det kylskåpet rymmer fyra fullstora pet-flaskor.

Sittkomforten i förar- och passagerarstol är av absolut högsta klass. Stolarna kan via luftpumpar göras stödjande för svanken, för låren, och för sidorna. Dessutom är hela stolen luftfjädrad och både sitt- och ryggdyna går att justera.

forarplatsen

Om man vill kan man få en framåtvänd utvikbar stol i den högra soffans underrede. Då har man plats för fem bältade resenärer i färdriktningen.

Färskvattentanken är på 350 liter, spillvattentanken är på 250 liter och toalettens avfallstank är också på 250 liter. Köket är i övrigt rymligt med lådor i stället för skåp i köksbänken. Kryddhyllor, köksfläkt och bra belysning gör arbetet enkelt. Diskmaskin och mikrougn finns på tillvalslistan. Själva bänken är gjord i ett stenliknande massivt material som heter corian.

inredning

Moreno husbilar kör man om man vill ha det bästa. Den bästa komforten och lyxen. Och om man kan, varför inte unna sig det bästa?
Man lever bara en gång!

husbil_vinter

Läs mer och se alla modeller på; http://morelo.se