Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Familjeweekend på Djurönäset

Njut lite extra av vår svenska nationaldag och ta med hela familjen ut i skärgården. Här trivs alla åldrar mitt i den sköna naturen. Efter att ni fikat och checkat in finns det tid för bus och lek i poolen och kanske en upptäcktsfärd runt udden.

Sen är det dags för barnen att äta sin alldeles egna middag utan mamma och pappa, innan de kryper upp i fåtöljen och försvinner in i en spännande film.

Som förälder avnjuter du kvällens middag i lugn och ro i restaurangen, med ett utvalt vinpaket till för den som önskar och får kanske även tid till en drink i baren.

Nästa dag ordnas skattjakt för barnen mellan 9-10.00, så att du som förälder kan njuta av en lång härlig frukost och hinna med att smaka på alla rätter. Sen kanske ni vill bada lite i poolen igen!

I familjeweekend 6-7 juni ingår både ankomstmys med kaffebuffé, egen barnmiddag (alla barn mellan 4 och 10 år) med efterföljande filmvisning, två-rätters serverad middag för alla föräldrar, logi i dubbelrum inkl fruktkorg och fri entré till relaxavdelning med 25 m pool, bastu och gym. Nästa dag stor frukostbuffé och skattjakt för barnen med skattjaktsledare.

Djurönäset konferens & hotell ligger på en udde med kust i tre väderstreck. Anläggningen består av nio byggnader varsamt placerade i naturen, med hotellrum och möteslokaler strategiskt placerade i respektive byggnad. På östra sidan ligger Seregården med egen brygga och på västra sidan ligger Sjöboden, sommarkorgen som också är festlokal. Här finns även vedbastu, gästhamn och egen strand.

flygbild

Djurönäset konferens & hotell

Box 1 (Seregårdsvägen 1) 139 02 Djurhamn, Värmdö

Vår hemsida; http://www.djuronaset.com/

Djurönäset är ett av Sveriges ledande konferenshotell och omsätter drygt 90 Mkr. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 möteslokaler med kapacitet för drygt 500 gäster. Kunderna utgörs huvudsakligen av företag, organisationer, offentlig sektor och privatpersoner. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 45 minuter med buss eller bil från Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt och klassificerad med fyra stjärnor superior av Visita (fd SHR). Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.