Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Skogshuggarbänkar från Woodwork!

Bilden; ”Skogshuggarbänk”, Foto, Woodwork

Woodwork AB och Björns motorsågskonst har skapat en unik och rolig lekplatsen för ett av PartilleBo:s områden i Öjersjö. Det blev inga björnskulpturer denna gång, men väl ”Skoghuggarbänkar”. Bänken är byggs av svenskt lärkträ och levereras av Woodwork AB

Vidare har man byggt  en kiosk att leka i och en klätterställning…..

klatterstallning680
Klätterställning med tak och rutschkana från Woodwork AB, byggd i svenskt lärkträ.

….en sköldpadda, en kanin, ”mask-sandlådan” och spännande ”rot-gubbar” blev resultatet.

rotgubbe680

Man kan ha ett genomgående tema på lekplatsen, men ibland blir det som här – en blandning av djur och fantasi. Ofta har temat och skulpturerna anknytning till trakten, eller ortsnamnet. Skulpturerna stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Det blir helt enkelt roligare att leka!

Och vi hoppas att de boende i området får mycket roligt på den nya lekplatsen. -Hittils har responsen varit enbart positiv, säger Björn Edsholm. Här finns förutsättningar för att både vuxna och barn ska trivas. Woodworks bänkar och lekredskap. som är helt i trä, passar väldigt bra ihop med mina skulptuer.

Woodwork AB säljer och monterar naturlekplatser i hela Sverige, och Björns skulpturer finns att beskåda på flera platser runt om i riket, bl.a. Astrid Lindgrens Värld och Tjolöholms Slott.

Woodwork AB
Skogen 1008
286 92 Örkelljunga

Läs mer på hemsidan; http://www.woodwork.se/

Björns Motorsågskonst; http://www.edsholm.se/