Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Elmia Wood är världens största skogsmässa!

Det visas både små och stora maskiner på Elmia Wood. Här ovan, Ponssés ”Elephant King” – Foto, All rights reserved by ElmiaAB

Elmia Wood byggs upp ute i skogen vart fjärde år och har besökare från hela världen. Så, vill du ta del av det senaste inom världens skogsbruk är det bara Elmia Wood som gäller. Här kan du uppdatera dig på tekniska nyheter från såväl alla de stora maskintillverkarna som småskaliga teknikleverantörer, putsa upp kontaktytorna, få inspiration och samla på dig mängder av nya idéer.

På Elmia Wood får branschen visa upp sig och breda ut sig ordentligt med nya produkter och praktiska problemlösningar. Men ”skog” är inte bara maskiner, verktyg och metoder. Rådgivare och experter visar hur man som skogsägare och skogsbrukare på ett effektivt sätt kan förbättra sin lönsamhet.

Mässområdet ligger i Bratteborg i närheten av E4:an, 30 kilometer söder om Jönköping. Jönköping når du med bil, buss, tåg eller flyg. Skyttelbussar går mellan mässområdet och centrala Jönköping och mellan vissa närliggande orter.

Öppettider. 5-8 juni 2013.

Onsdag–fredag 9–17

Lördag 9–16

Läs mer här på hemsidan: http://www.elmia.se/