Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

SkiStar Swedish Open Båstad

Fotograf/Källa SkiStar

För fjärde året i rad är SkiStar AB titelsponsor till Swedish Open i Båstad. Under de välbesökta tennistävlingarna finns resmålen Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal och Trysil representerade på plats för att möta befintliga och potentiella gäster sommartid.

Som ett led i att uppmuntra till den aktiva och hälsosamma livsstil som alpin skidåkning är förknippad med arbetar SkiStar med hälsofrämjande aktiviter året om. På SkiStars fjälldestinationer har intresset för sommaraktiviter som cykling och vandring ökat de senaste åren. Och SkiStar skapar förutsättningar för den trenden bland annat genom liftburen cykling och vandring. Även under tennistävlingarna i Båstad står den aktiva livsstilen i fokus för SkiStar.

Under årets SkiStar Swedish Open  kommer stora och små besökare att kunna utmana familj och vänner i Valles Kompiskamp med grenar som tennis, slalom och speedrun. Det ges också tillfälle att prata skidutrustning och vinterresmål med personalen och få inspiration till nästa vintersemester. SkiStars aktiviteter är kostnadsfria och brukar vara populära bland Båstads gäster.

Valles_kompiskamp_tennisare

– Förra sommaren deltog närmare 2 000 personer i våra gästaktiviteter på plats i Båstad. Vi räknar med minst lika stort intresse i år och kommer framförallt att ha aktiviteter med barnfamiljen i fokus. En bra draghjälp blir vår kompis snögubben Valle som är älskad av både stora och små, säger Mathias Lindström, marknads- & försäljningschef SkiStar AB.

Läs mer på; http://men.swedishopen.org/