Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Motörhead till Linköping!

Foto/Källa; Arenabolaget i Linköping

Hårdrockslegenderna Motörhead kör över Linköping i decembermörkret. Den 12/12 kliver de på scenen i Cloetta Center för några timmars svettig fest. Biljetterna släpps onsdagen den 21 augusti kl 9.00. Den enda spelningen i Sverige!

Med inställda spelningar och vilda spekulationer rörande Lemmys hälsa känns det extra kul att välkomna Lemmy och hans Motörhead till Linköping i december. ”We’ll be back and ready to kick everybody’s ass”. Nog sagt.

Motörheads plats i rockens historia är cementerad sedan länge. Redan på det proggiga sjuttiotalet gjorde Lemmy och Co. upp med samtiden och levererade högoktanig hårdrock som fick hjärtat att både speeda och hoppa över slag för att hinna med i tempot. Detta står sig än idag.

Under hela Motörheads karriär har de regerat både på skiva och live. Få band har kunnat kännas så vitala när man stoltserar med en karriär som sträcker sig över fem årtionden. Med tjugo album under bältet och oräkneliga vändor runt världen har Motörhead skapat ett kultfölje som ständigt vuxit sig större och större. Detta är på alla sätt inget konstigt om man skrivit svettiga själrensare som ”Ace of Spades”, ”Hellraiser” och ”Iron Fist”.

Att Motörhead är Sverigevänner är lika solklart som deras framtoning är beckmörk. När december slukar oss med både mörker och kyla så känns det betryggande att veta att vi åtminstone får en kväll av respit när Motörhead kliver på scenen i Cloetta Center i Linköping. Den 12/12 smäller det och biljetterna går att köpa från och med onsdag den 21 augusti kl 9.00.

Special guest är metalrävarna i Saxon och allra först ut på scen är Skew Siskin.

På Arenabolaget är man stolt över att ha värvat världsartister till Linköping i vinter.

– Vi är oerhört glada över att denna vecka gjort två stora bokningar till Cloetta Center. Det känns fantastiskt att Motörhead gör sin enda Sverigespelning i Linköping. Att vi dessutom hälsar Deep Purple välkomna två månader senare gör inte saken sämre, säger Arenabolagets evenemangschef, Anders Thorén.

Läs mer på; http://arenabolaget.se/evenemang/motorhead

Arenabolaget är Östergötlands ledande evenemangsaktör. Vi kan erbjuda en spännande och annorlunda mötesmiljö för såväl privatpersoner som företag. Med stor flexibilitet skapar vi minnesvärda ögonblick.

Varje år besöks våra anläggningar av 500 000 gäster som kommer för att konferera, njuta av en konsert, besöka en mässa eller kanske bara mötas över en lunch. Hos oss träffas människor i olika sammanhang, av olika anledningar och vi har stor erfarenhet av att arrangera lyckade möten. Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver det vanliga och en service som överträffar förväntningarna.

Med anläggningar som Cloetta Center och Konsert & Kongress är flexibiliteten näst intill oändlig. Vår erfarna och engagerade personal tar utgångspunkt i gästernas behov och med er som arrangör skräddarsyr vi evenemang för att skapa oförglömliga upplevelser. Vi erbjuder också obegränsade möjligheter att kombinera era önskemål med våra egna arrangemang. Lägg till exempel gärna ett möte eller en konferens på Konsert & Kongress och avsluta dagen med en konsert på Cloetta Center. Eller kombinera konferensen med en ost- och vinprovning för att ge deltagarna en lärorik och minnesvärd upplevelse.