Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Inga vilda djur på Cirkus Scott

Fotograf/Källa:David Hammarberg

Sedan 1937 har Cirkus Scott varit en av norra Europas största och mest respekterade cirkusar. Genom att alltid gå i bräschen för innovation och vara lyhörda inför förändringar, har idag cirkusdirektören Robert Bronett tagit ett beslut på att de inte skall ha med några vilda djur på Cirkus Scotts föreställningar i framtiden.

– Cirkusföreställningar har underhållit människan sedan början 1700-talet och jag vill att cirkuskonsten med dess magi skall finnas kvar även för nästkommande generationer. Vi måste utvecklas och lyssna till vad vår publik vill uppleva. Därför har jag idag tagit ett beslut att inte presentera vilda djur i våra föreställningar i framtiden, säger Robert Bronett

Redan till Cirkus Scotts Julcirkus med premiär den 22 november på Gärdet i Stockholm kommer publiken erbjudas en fantastisk föreställning och för första gången i Cirkus Scotts 76-åriga historia, kommer inga vilda djur att finnas i manegen.

julcirkus_cirkus_scott680

– Jag lovar att det kommer bli en föreställning fylld av glädje, humor och spänning. Jag är den tredje generationen Bronett som driver Cirkus Scott och det är det roligaste jag vet, avslutar Robert och hälsar alla välkomna till Stockholm i november.

Hemsida; http://cirkusscott.se/julcirkus/

Lämna ett svar