Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Stöten erbjuder fotokurs med professionell skidfotograf!

Foto/Källa, Stöten i Sälen

Martin Söderqvist är en av landets mest publicerade skidfotografer. Han publiceras regelbundet i svenska skidtidningar och även i internationell skidpress. Hans bilder finns bland annat med på gallerisidorna i Powder, Backcountry Magazine, Skiing the next level och Ski Canada. I den stora skidtidningen Skiing Magazine USA har hans bilder publicerats som omslag hela sex gånger. Martin har även haft två egna fotoutställningar på Gallerie Dupif och Gallerie Spéos i Paris.

I vinter kommer han till Stöten i Sälen för att hålla en fotokurs. Kursen är tre dagar lång och pågår mellan den 31 januari och 2 februari. Kursen behandlar både grundläggande actionsportfotografering och bildretuschering.

“Det här är en bra och rolig kurs för den som vill utveckla sina fotokunskaper och kombinera fotografering med härlig skidåkning. Jag ser fram emot att dela tre spännande fotodagar i skidbacken med alla entusiastiska deltagare. Det ska bli både spännande och utmanande att få hålla i den här kursen och förhoppningsvis inspirera till kreativa bilder.” Säger Martin.

Stöten i Sälen AB är en av Sveriges ledande skiddestinationer belägen i Sälen, nordvästra Dalarna. Anläggningens liftomsättning var 33 MKR säsongen 12/13. Anläggningen har 18 liftar och 32 nedfarter och har Sälens bästa skidåkning enligt Synovate undersökning. Utöver skidåkningen finns alla faciliteter som krävs för att få en trevlig vintersemester. Totalt finns ca 7000 bäddar i anläggningen. Stöten erbjuder både grupp- och privatresor. Barnfamiljer, kompisgäng, seniorer samt konferenser. Skidresorna säljs inhouse via internet och telefon samt via återförsäljare. Under vintersäsongen är ca 220 personer anställda.

Läs mer om kursen på Stoten.se

Lämna ett svar