Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Riverdance jubilerar och återvänder till Sverige!

Foto/Källa; LiveNation.se

Den omåttligt populära och prisbelönta showen RIVERDANCE kommer åter till Sverige för att fira sitt 20-årsjubileum. I maj besöker de Cirkus i Stockholm för fyra föreställningar den 27-30 maj. Biljetterna släpps den 28 oktober.

Sedan starten 1994 har Riverdance blivit en världsomspännande folkfest där deras shower besöks och uppskattas av människor i alla åldrar. Från att ha varit ett pausnummer under Eurovision Song Contest 1994 har Riverdance vuxit sig större än någon hade kunnat tro. Den fartfyllda showen med sin irländska musik har värmt hjärtan världen över och alla känner till Riverdance. Dansare som Michael Flatley, Jean Butler och Collin Dunne ha gjort avtryck hos alla dansintresserade tack vare Riverdance.

RiverD100

Riverdance räknas som en av de mest framgångsrika dansshowerna i världen och bara i Sverige har hundratusentals människor sett dem live. Vart de än sätter upp sina föreställningar, vare sig det är New York, London, Paris eller Stockholm uppträder de inför slutsålda arenor.

Under våren kommer Riverdance till Sverige igen. Den 27–30 maj så sätter de upp sin fantastiska dansföreställning på Cirkus.

Datum

27.5 Cirkus Stockholm

28.5 Cirkus Stockholm

29.5 Cirkus Stockholm

30.5 Cirkus Stockholm

Läs mer om dem på Riverdance´s hemsida här!

Biljetter

Biljetterna LiveNation.se, ticnet.se / 077-170 70 70, ticnetombud samt Cirkus biljettkassa 08-660 10 20.