Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dolly Parton till Sverige!

Foto/Källa; LiveNation.se

Ikoniska sångerskan, låtskrivaren, musikern, skådespelerskan och artisten Dolly Parton meddelar att turnén ”Blue Smoke World Tour” tar sig över Atlanten nästa sommar för konserter i Europa.

Fredagen den 11 juli intar hon Ericsson Globe i Stockholm. Biljetterna släpps tisdagen den 29 oktober kl 9.00.

Dolly släpper snart sitt nya album ”Blue Smoke”. Albumet består av helt nytt material och inom kort meddelas vilket datum albumet släpps, på Dolly Records.

“Every time I come to Europe I’m just as excited as I was my very first time, which was many, many years ago. I love that part of the world and I especially love the fans,” Dolly fortsätter “We always have such a good time and I’ve put together a lot of things for this show that I think the fans will love. We had not planned to come back so soon, but we got so much fan mail and such a great reaction that I thought ‘Well, why not. If they’re having a good time and we always do, let’s just do it’.”

Senast hon turnerade var 2011 då hon gjorde sin mest framgångsrika Europeiska och Australiensiska turné någonsin under hennes 45-åriga karriär. Under turnén innan den, 2008, spelade Dolly för 170.000 fans bara i Europa på 17 konserter – detta slog hennes tidigare rekord från 2007 då hon spelade för 140.000 fans i Europa på 21 konserter. Detta gör henne till den absolut största och mest framgångsrika country-artisten i Europa.

Dollyfans, håll i er – inför denna turné kommer exklusiva VIP-paket finnas tillgängliga där man bl.a. får en unik tillgång till Dollys instrument och garderob, en guidad tur backstage samt möjligheten att träffa Dolly. Håll ögon och öron öppna för detta på www.dollypartonmusic.net.

Datum

11.7 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter

Biljetterna kostar 395-1195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.