Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Nu drar julen igång i Halland!

Till helgen drar julen igång på allvar i Halland. Stämningsfulla julmarknader följs av julbord, julkonserter och jul- och nyårspaket. På halland.se, den regionala destinationsportalen i Halland, presenteras julupplevelser under rubriken ”Jul i Halland”.

– halland.se marknadsför ”Jul i Halland” mot hallänningar och besökare i närområdet. På detta sätt ges företagen en möjlighet att tillsammans nå en bredare publik. Att samordna och marknadsföra företagens erbjudanden är en viktig del i det regionala arbetet för att skapa tillväxt, säger Peter Syrén avdelningschef på halland.se.

tomte680

Vad sägs om julbord med varma och kalla läckerheter från Bolmen på Tiraholms Fisk, julbord och show med Triple & Touch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, julbord och allsångsshow på Falkenberg Strandbad eller julbord i kombination med spa på Lanthotell Lögnäs Gård. Upplev julstämning och inhandla lokalproducerade godsaker, pyssel och pynt på Tjolöholms Slotts traditionsrika julmarknad eller kanske på en gammeldags julmarknad på Halmstad Slott. På halland.se ges också chansen att vinna ett julbord för 2 personer i Halland!

Julen_Slottet680
Foto; Thomas Carlén

– Julen i Halland har mycket att erbjuda och med korta avstånd inom länet ges goda förutsättningar att uppleva en riktigt stämningsfull jul, säger Peter Syrén på halland.se.

För fler tips på julupplevelser i Halland, besök www.halland.se/jul