Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

WildSweden, 10 år!

Foto: Glenn Mattsing

Under de senaste 10 åren har WildSweden tagit emot gäster från 76 nationaliteter. Till och med från Nordkorea, Burma och Sverige!

Man kan förstå att de blivit så populära när man läser deras beskrivning om till exempel älgguidningen…

När skymningen faller vaknar skogen till liv och älgen reser sig upp ur sin vila för att söka föda. Då vandrar vi tillsammans på djurens egna stigar, de som leder in i den täta skogen och tar oss till älgens vardagsrum. Våra färdledare har en alldeles speciell förkärlek till detta ståtliga djur. Med stor hängivelse förmedlar de sina kunskaper om älgens liv. De visar också hur vi kan kommunicera med älg i olika situationer med hjälp av lockrop och signaler, något som kan komma väl till hands under kvällen.

WildSweden´s hemsida; http://www.wildsweden.com/