Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Turistpris till Smögens Hafvsbad

På nyårsafton delades Sotenäs Turistpris ut för 2013 till Smögens Hafvsbad. Med motiveringen ”Smögens Hafvsbad har bedrivit sin verksamhet i över 100 år med stor framgång. Hafvsbadet arbetar med ett koncept som tar turistande gäster till Sotenäs året om, och deras marknadsförings satsning sätter hela Sotenäs kommun på kartan.”

smogenflicka_brygga680

Roligt att våra satsningar uppmärksammas lokalt då vi driver en verksamhet hela året vilket innebär att en betydande del av vår marknadsföring innefattar hela destinationen, en nödvändighet för att skapa reseanledningar året runt, säger marknadschef Maria Kjellsson. Nu satsar vi på de kommande 100 åren!

Mer om Smögens Hafvsbad
Hotell, konferens, spa – hela året, på Smögen i Bohuslän
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens-, och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 73 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader. Komplett spa med stort utbud av behandlingar, stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter. Välkommen till havet, klipporna och hotellet

Läs mer på; http://www.smogenshafvsbad.se/