Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

The Fooo klara för Örebro!

När The Fooo läckte nyheten om deras debutkonsert, The Fooo Experience, på Annexet i Stockholm var succén ett faktum och biljetterna sålde slut inom loppet av några dagar. När bandet gästade Musikhjälpen i december gick de ut med ännu ett konsertdatum, nämligen Göteborg och Lisebergshallen. Nyheten möttes med öronbedövande jubel. Nu kan vi meddela att The Fooo kommer till Conventum Kongress i Örebro den 12 april! Biljetterna släpps på fredag 24 januari kl 09.00.

Det är inte första gången det populära bandet besöker Örebro. The Fooo kom till staden i höstas på sin street-turné och hann inte uppträda längre än fem minuter innan torget stormades. När bandet återvänder i april är det till Conventum Kongress stora scen. Att The Fooo är det självklara arenabandet råder det ingen tvekan om. Debutuppträdandet på scen gjorde de i våras inför 48 000 personer när de öppnade för Justin Bieber på Globen.

The Fooo är den nya svenska popsensationen som under det gångna året tagit Sverige med storm. Det började med en bergsprängare på Drottninggatan i Stockholm, där bandet redan då påvisade sin fallenhet för att blanda streetdance och parkour med sång. Bandet exploderade på sociala medier och Felix Sandman, Oscar Molander, Omar Rudberg och Oscar Enestad har gång på gång bevisat att de bjuder på en energisk och innehållsrik show vare sig det är ett uppträdande i guerillastil mitt i stan eller på en stor arenascen.

De mycket dedikerade fansen, Foooers, ska nu tillsammans med bandet inta Conventum Kongress i vår. Showen som dessa fyra mycket unika killar kommer att bjuda på har de passande valt att kalla för ”The Fooo Experience”.

Datum

5.4 Stockholm, Annexet – UTSÅLT

12.4 Örebro, Conventum Kongress

25.4 Göteborg, Lisebergshallen

Länkar

The Fooo www.thefooo.com

Live Nation www.livenation.se

Biljetter

Biljetterna till Conventum Kongress i Örebro släpps den 24 januari kl 9.00 och kostar 320 kr + avgift.

Se livenation.se för mer information.