Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Upplev Melodifestivalen 2014!

Då är det snart dags igen för en ny upplaga av Melodifestivalen. Den 54:e i ordningen. På Lördag sätter det igång i Malmö. Det är Yohio som inleder med sin ”To The End”.
För trettonde året i rad kommer tävlingen bestå av fyra deltävlingar, en ”Andra chans”, ett uppsamlingsheat och en final. 32 bidrag kommer att tävla. Vinnarmelodin kommer sedan att få representera Sverige i ESC 2014, som kommer att äga rum i Köpenhamn den 6:e, 8:e och 10 maj 2014.

Min egen favorit är Yohio med låten; ”To The End”. Tycker Yohio är en frisk fläkt, lite unik som när Roger Pontare ställde upp med ”När vindarna viskar mitt namn” utklädd till Indianhövding.

Yohio680

Foto/Källa; Live Nation.se

YOHIO är sångaren, gitarrvirtuosen, multiinstrumentalisten och låtskrivaren som tagit Japan med storm och nu lägger han Sverige vid sina fötter. Med sitt melodifestivalsbidrag, ”Heartbreak Hotel”, var YOHIO hisnande nära att ta hem hela finalen och om svenska folket själva hade fått avgöra så hade han gjort det.

Han är ju folkets favorit och säkert ute efter revansch! Gillar när det är lite originellt. Att det sedan är en väldigt bra låt är ju helt klart. Yohio föll ju på målsnöret i Friends Arena i våras. Han borde vunnit och fått medverka i den stora Europafinalen.

Tror han haft en stor chans med sin vackra sång! Nu slutade det ju inte så bra för Sverige. Tycker Yohio bör få en ny chans, helt klart och kommer att sätta alla mina pengar som jag spelar på i Melodifestivalen på han via Braodds.com.

Braodds.com är Sveriges största oddsjämförelsesajt och är helt suverän, den enda jag använder för spel. Här kan du få en jättebra översikt över alla deltävlingarna så har du inte testat Braodds.com, gör det idag!

Datum & Plats

MELODIFESTIVALEN 2014

• Deltävling 1: 1/2, Malmö

• Deltävling 2: 8/2, Linköping

• Deltävling 3: 15/2, Göteborg

• Deltävling 4: 22/2, Örnsköldsvik

• Andra chansen: 1/3, Lidköping

• Final: 8/3, Stockholm