Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Åkerblads gästgiveri, spa och hotell

Om du ska till sagolandet Tomteland eller besöka Leksands Sommarland är en bra plats att bo på hos, Åkerblads gästgiveri, spa och hotell.

Åkerblads ligger underbart vackert vid Siljan i Dalarna och här finns allt du behöver för några dagars skön avslappning och känslan av att ”bara få vara”.

Mat & Dryck är av högsta kvalité och en ren njutning för gommen. Och får du inte nog av alla smakupplevelser finns det en vinkällare med några av världens mest kända viner i lager.

På Åkerblads finns det också möjlighet att lägga sin konferens och deras relaxavdelning med spa håller högsta standard. Är Ni ett par som vill uppleva behandlingar tillsammans finns ett särskilt rum som ligger i anslutning till den härligt lyxiga och eleganta spasviten, med egen bastu och ett rymligt bubbelbad. Lyxigare blir det inte!

Spa_02_680

Man anordnar också osannolikt vackra bröllopsarrangemang  och ett bröllop förlagt vid Siljan är nog den vackraste platsen för ett bröllop i hela långa landet!

Hotellet har nära sjuttio rum som är inredda helt individuellt och inget rum är likt det andra! Ganska unikt faktiskt. Alla rum håller hög standard med allt för den moderna människan eller affärsresenären. Vissa rum är även inredda med öppen eld som gjort för romantiska stunder framför brasan.