Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Give Hope-märkt till sommarens alla högtidsdagar

Bilden; Omslag till boken ”Hopp, mod och framsteg”. En bok som visar vad Barncancerfondens arbete sedan starten har bidragit till inom forskningsframsteg och omvårdnad av cancerdrabbade barn och deras familjer. Foto/Källa; Barncancerfonden

OBS! Texten nedan kommer från Barncancerfondens hemsida!

Mors Dag, student, bröllop, dop… Försommaren är fylld med högtider att fira. Bästa presenten är självklart Give Hope-märkt!

Så här i försommartider har våra vänner MQ, Ur&Penn och Bauhaus fyllt sina butiker med Give Hope-märkt som stödjer kampen mot barncancer. Give Hope-märket ser du ute i butik från 16 maj till 12 juni. Du kan bland annat glädja en student med en ny klänning eller skjorta, en liten prins eller prinsessa med en Pippi Långstrump-klocka, din käresta med ett vackert Silverhjärtat-armband eller helt enkelt välja att i kassan lägga på några extra kronor på ditt köp. Samarbetsföretagen skänker en summa för varje såld Give Hope-märkt produkt och engagerar samtidigt sina kunder genom möjligheten att plussa på/runda upp till förmån för Barncancerfonden.

givehopemarke

I vår egen presentshop på givehope.se finns perfekta presenter till dem som gärna vill välja själva: presentkort från Bauhaus, Ur&Penn, MQ, Interflora eller Babyshop.se. Där kan du också beställa en somrig tårta för leverans hem till dig själv – eller till någon du vill gratulera eller önska trevlig sommar. Det klassiska Give Hope-halsbandet är en annan uppskattad present till en älskad mamma, dotter, fru eller vän.

Målet för sommarkampanjen är 1,5 miljoner kronor – för det kan Barncancerfonden finansiera alla rese-, symposium- och gästföreläsaranslag vi delar ut under ett helt år, något som leder till viktigt kunskapsutbyte.

>> Ge dig själv eller någon du tycker om den perfekta presenten på givehope.se

Se filmen;