Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Ny, privat hemsida om mysiga Laholm!

Foto; Carl Stridsberg

Den 6 juni, Svenska Nationaldagen, smyglanserade vi vår lilla nya privata lokalportal om Laholm.
Kika gärna in.. Nu börjar jobbet med att fylla den med information, evenemang, sevärdheter, bloggare och företag som erbjuder sina tjänster!

Laholm, en plats att älska, bo på och uppleva året om!
Laholm, den lilla mysiga småstaden med de många konstverken. Med Sveriges vackraste stadspark.

LS_guidad_tur728
Foto; Carl Stridsberg

Med närhet till havet, milslång sandstrand, sjöar, Lagan, skogar och landsbygden är det nära till naturupplevelserna. I Laholm finns det något för alla, ung som gammal.

Varför inte flytta hit du också?

Adressen; http://lovelaholm.se/

Det finns också en Twittersida  https://twitter.com/lovelaholm och en Facebooksida! https://www.facebook.com/lovelaholm

LoveLaholm.se är ett privat initiativ skapat av Carl Stridsberg och Mattias Tengblad. 

Historien bakom LoveLaholm.se

För ca 15 år sedan såg jag en annons på AF om en person som sökte efter folk som var intresserade av att starta upp en egen lokal sajt om sin ort eller stad. Jag och några till nappade och jobbade i månader med våra lokala sajter. Fyllde dem med info och annonsörer. Alla lokala sajter skulle man finna på en gemensam plattform, Lokalsurfen. Plötsligt en dag var initiativtagaren borta och där stod vi med våra sajter. De låg dessutom på hans server som ingen längre tog något ansvar för varpå våra sajter dog ut. Ända sedan dess har jag väntat på ett nytt tillfälle att med tillsammans med någon starta en egen liten lokalportal. Nu, drygt 15 år senare har vi lanserat den. Lanseringsdagen var den 6 juni. Ett datum vi valde som är lätt att komma ihåg. Vi hoppas den ska bli den mest älskade hemsidan för Laholms medborgare, turister och företagare. Namnet är ju en bra start!