Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

SJ och Friluftsfrämjandet blir officiella partners

Foto, SJ

– Det finns en naturlig koppling mellan våra organisationer och vi vill uppmuntra fler att ta tåget till sina friluftsäventyr. Dessutom vill vi stödja det viktiga arbete som Friluftsfrämjandet gör för framtida friluftsmiljöer och för att få ut fler barn i naturen, säger Krister Svensson, chef specialresor och samarbeten på SJ.

SJ_Familj680
Fotograf/Källa; Friluftsfrämjandet

En del i det nya avtalet innebär att medlemmar i Friluftsfrämjandet erbjuds 20% rabatt på SJ:s tågresor via bokning på sj.se.

– Vi är mycket stolta och glada över partnerskapet. Friluftsfrämjandet verkar för en attraktiv och hållbar friluftsmiljö och god tillgänglighet. Vi har gemensamma värderingar med SJ och nu kan vi tillsammans göra friluftslivet mer tillgängligt för alla, säger Anna Rindefjell, vice generalsekreterare och marknadschef på Friluftsfrämjandet.

Friluftsfrämjandet är på utvecklingsresa och partnerskapet med SJ är en viktig del av den varumärkesutveckling som just nu sker. Den nya medlemsrabatten lanseras på friluftsframjandet.se.

Om Friluftsfrämjandet
Friluftsfrämjandet erbjuder Sveriges största utbud av friluftsaktiviteter och verkar för en attraktiv och hållbar friluftsmiljö. Sedan 1892 har organisationen guidat människor till små och stora äventyr. Friluftsfrämjandet vill att så många som möjligt ska upptäcka vår fantastiska natur, kunna dela glädjen med friluftslivet med andra, utvecklas utan prestationskrav och vistas i naturen under trygga former. Vi har aktiviteter för alla åldrar och årstider runt om i hela landet.

Medlemsrabatten, klicka här! 

Hemsida, Friluftsfrämjandet!

SJ´s hemsida 

En kommentar till “SJ och Friluftsfrämjandet blir officiella partners

Kommentarer inaktiverade.