Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

International Street Market, Stortorget, Kalmar

Fotograf/Källa Christian Alsing

När det prisbelönta eventföretaget Geraud Markets Scandinavia för andra året i rad, kommer till Kalmar får vi njuta av produkter från ett 30-tal utställare från 15 länder. Vad sägs om till exempel engelsk fudge, krämig Gorgonzola, Pecorino från Sardinien, Taleggio med tryffel olika salami och mängder med bakverk. Här serveras också lagad mat. Alla varor är färska och lokalproducerade i respektive länder.

Tid: Tisdag 21 oktober – lördag 25 oktober kl 10.00 – 18.00
Pressinformation: Tisdag 21 oktober kl 10.00
Plats: Stortorget Kalmar
Arrangörer: Geraud Markets Scandinavia Ltd tillsammans med Destination Kalmar AB

Information lämnas av Francoise Mauraisin som finns i Kalmar fr o m måndag.
E-post: francois.mauraisin@groupegeraud.co.uk
Tel: 073-728 94 19. www.matmarknad.nu
Destination Kalmar ska i samverkan med näringslivet utveckla, profilera och marknadsföra Kalmar som besöksmål. Bolaget ska även samordna och utveckla evenemangsutbudet i Kalmar, driva turistbyrå- och gästhamnsverksamhet samt i samverkan med Statens fastighetsverk ansvara för verksamheten på Kalmar Slott.