Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Gamla Linköping

Vy från Gamla Linköping, Foto, Roland Persson 

Källa [ Wikipedi ]
Gamla Linköping är en stadsdel och ett friluftsmuseum i västra Linköping, Östergötland. Samtliga byggnader har flyttats till platsen från Linköpings centrum. Gamla Linköping består av privatbostäder och många museer, exempelvis gamla hantverksbodar och myndigheter. I området finns också Sjöbergska friluftsteatern. Området ligger nära Valla fritidsområde, där det också finns en del gamla byggnader, samt ett flertal museer, bland annat ett järnvägsmuseum, som öppnades 1991. Slut källa

Stort tack för din medverkan med denna vackra bild, Roland! 

Roland la in denna i min fotogrupp på Facebook, ”Dagens Sverigebild”, där jag först fann den. Bli gärna medlem du med om du gillar foto! Har även en mindre grupp som heter , Foto i Fokus,
Välkommen!