Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

GoMore – Suverän samåkningstjänst!

Hitta eller erbjud skjuts online och dela på bränslekostnaderna med folk som ändå ska åka samma väg, samtidigt som du gör miljön en tjänst”, är sajtens paroll.

Visste ni att det nu finns det en samåkningsgrupp för Laholm: https://gomore.se/laholm ? Helt suveränt! De erbjuder också en tjänst för att hyra ut din bil till andra utan att du följer med. Det är kostnadsfritt att bli medlem och verksamheten finansieras genom att de tar en provision på betalningen. GoMore har även en helt ny samåkningsapp som är gratis att hämta i App Store.

GoMoretjejer680_LS

 

Mer om GoMOre
Gillar du att samåka så har GoMore, nu lanserat sin samåkningstjänst även i Sverige. Det handlar med andra ord om en tjänst där man antingen söker eller erbjuder skjuts någonstans i Sverige och sen hoppas att man hittar andra resesugna att dela kostnaden för resan med. På tjänsten kan man söka efter en lämplig resa och ange om man kan erbjuda skjuts eller åka med som passagerare. Hittar sökmotorn något eller några lämpliga alternativ så listas dessa och därefter är det bara att välja lämplig skjuts. GoMore startade 2005. Här är deras egen hemsida; https://gomore.se/