Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Kyrkstugorna i Boden!

Foto; Lennart Walkeby

Min barndoms bästa Julupplevelse!
Minns när jag som 13-åring åkte rissja i Boden. Två nordsvenskar drog rissjan. De hade bjällror runt halsen och facklor satt i varje hörn på rissjan och lyste upp mörkret. Vi satt väl inbäddade i renskinn. Det var min bästa Jul i barndomen.. En underbar upplevelse. Är ganska säker på att vi passerade de här stugorna. Men det var ju 50 år sedan och där finns många fina, små, röda , timrade stugor i Boden.

Mer om kyrkstugorna
Källa; [Kyrkstugornaboden.se]
Kyrkstugorna är ett unikt boende i centrala Boden. Här bor man i charmiga röda stugor från artonhundratalet. Kyrkstugorna ligger på kyrkkläppen, ett grönskande område bara ett stenkast ifrån Bodens Gågata med affärer och shopping! Slut källa

Stort tack för din medverkan med denna vackra vinterbil, Lennart!