Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Weekend i Göteborg

Fotograf; Therese Björkbacke

Nu under påsklovet ska vi åka till Göteborg för en weekend. Vi ska besöka alla roliga saker som finns att göra som t.ex. Liseberg, vi kommer även att besöka slottsskogen, en fantastisk oas mitt i staden. Naturligtvis så ska vi även shoppa.

Men vart ska man sova? Vi letade efter billiga hotell i Göteborg och vi hittade SparHotel.  SparHotel har två stycken hotell ett i Majorna och ett i Gårda men vi väljer att tillbringa vår weekend i Göteborg i vackra Majorna.

dskrum680

Vi kan välja olika hotellrum som dubbelrum och svit men vi är så pass många i familjen så vi väljer ett familjerum för 2 vuxna och 2 barn.
Det kommer att bli skönt att komma iväg, personligen ser jag fram emot att strosa och njuta av atmosfären i Göteborg.