Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vinterdäck från Däckia

Vi kommer att åka upp till Norrland nästa månad och upptäcker att mina vinterdäck har blivit slitna. Mönsterdjupet på vinterdäck ska vara minst 3 mm, mina är endast 1,5 mm. När man ska åka 55 mil med hela familjen så vill man inte tumma på säkerheten och chansa på att det kommer att gå bra.
Jag har letat runt på nätet för att snabbt och säkert köpa nya vinterdäck.

Jag fastande för Däckia  ett företag som säljer både vinterdäck och sommardäck, jag surfade runt på sajten och fastande för däcken Pirelli Ice Zero däck som vunnit ”bäst i test” i flera tidningar. Jag köpte däcken och även förvaring på deras däckhotell där mina sommardäck får husera och bli omskötta tills det är dags för att lägga på sommardäcken igen.